Boom- en struikonderhoud

Gardena en Flymo Snoeigereedschap

Krachtig snoeien met het snoeigereedschap van Gardena en Flymo zonder te veel inspanning! Voor elke snoeiklus heeft Gardena en Flymo het juiste snoeigereedschap. Snoeien, zagen, hakken, voor elk boom-en struikonderhoud is er de juiste Gardena snoeischaar, heggenschaar, buxusschaar of takkenschaar verkrijgbaar.

Artikelen 1 tot 36 van 115 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 115 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Snoeien met Gardena en Flymo

Waarom snoeien?
Wist je dat snoeien helpt planten hun energie productiever te gebruiken en dat door te snoeien je boom en heg sterk en gezond blijven? Met de Gardena en Flymo snoeigereedschappen snoei, trim, en zaag je jouw boom of struik in een handomdraai.


Ruim assortiment Gardena Snoeigereedschap

Snoeien is essentieel voor gezonde en volle heggen. Met de mechanische Gardena Heggenscharen kun je gemakkelijk handmatig snoeien. Kies je voor meer snoeigemak dan zijn de Gardena en Flymo elektrische heggenscharen of de Gardena en Flymo Accu-Heggenscharen een aanrader.
Veel verschillende bloemen, struiken en planten vragen ook om verschillend Gardena snoeigereedschap. Gardena takkenscharen en boomscharen komen goed van pas bij struiken en bomen, Gardena snoeischaren zijn het juiste snoeigereedschap voor bloemen en dunne takken.

Gardena beugel- en snoeizagen komen goed van pas voor het snoeien van bomen als het snoeien met snoeigereedschap, zoals een Gardena takkenschaar, niet lukt. Deze beugel- en snoeizagen kunnen zelfs op grote hoogte worden gebruik in combinatie met de Gardena Combi-System stelen. Heb je een grote zware snoei klus voor de boeg? Zoals bijvoorbeeld het hakken van haardhout, dan zijn de Gardena bijlen zeker een oplossing!


Snoeigereedschap kopen

Alle Gardena en Flymo snoeigereedschappen zijn eenvoudig te gebruiken en erg gebruiksvriendelijk. De Gardena hand- snoeischaren hebben ergonomische handgrepen voor optimale bediening. De elektrische snoeigereedschappen zijn licht in gewicht en gemakkelijk te bedienen door hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een draagband. Gardena heeft ook een assortiment telescopisch snoeigereedschap, zo kan je ook snoeien om moeilijk bereikbare en hoge plekken. Wil je weten welk snoeigereedschap je het beste kan gebruiken? Onze klantenservice kan je voorzien van deskundig advies.