Gardena Elektrische grasmaaiers

Zweefmaaiers

Robotmaaiers

Elektrische grasmaaiers

Gardena Accumaaiers

Kooimaaiers

Gardena en Flymo Elektrische Grasmaaiers

Met een elektrische grasmaaier van Gardena beschik je over een krachtige en veelzijdige grasmaaier.De elektrische grasmaaiers van Gardena beschikken over een groot vermogen en grote doortrekkracht. Zo zorgt een Gardena elektrische grasmaaier voor nauwkeurige, gelijkblijvende maairesultaten en een optimale grasopvang. Kies een elektrische grasmaaier van Gardena voor gegarandeerd een strak gazon!

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Waarom kiezen voor een elektrische grasmaaier van Gardena?

De Gardena Elektrische grasmaaiers beschikken over veel voordelen ten opzichte van grasmaaiers van andere merken. Zo zijn de grasmaaiers erg krachtig en zal het erg makkelijk zijn om je grasveld netjes te maaien. De maaiers van Gardena staan ook bekend om haar uitstekende maairesultaten.


Naast de krachtige motor, beschikken de elektrische grasmaaiers van echt vakmanschap. Over elk knopje is nagedacht, alle om de grasmaaier zo ergonomisch mogelijk te maken. Zo zijn bij bijna alle maaiers de handgrepen omhoog gebogen en beschikken ze over zachte handvaten. Ook kunnen deze makkelijk in hoogte worden versteld, waardoor de elektrische grasmaaier door het hele gezin te gebruiken zijn.


Gardena het betrouwbare Grasmaaier merk

Gardena staat bekend om haar betrouwbaarheid als het gaat om tuingereedschap. Met de elektrische grasmaaiers is dit niet anders. Je hoeft je geen zorgen te maken of deze wel start, dit omdat de maaiers niet op een accu of op benzine werken. Bij de aankoop van een Gardena Elektrische Grasmaaier ontvang je bij Gardena-Flymo-Dealer daarnaast ook nog eens een garantie van 24 maanden. Kies bij de aankoop van een grasmaaier dan ook altijd voor ons.