Gardena Kooimaaier

Zweefmaaiers

Robotmaaiers

Elektrische grasmaaiers

Gardena Accumaaiers

Kooimaaiers

Gardena kooimesmaaier

Een Gardena kooimaaier is de perfecte grasmaaier voor de kleinere tuin. De voordelen van een Gardena kooimesmaaier zijn dat deze weinig geluid maakt, snoerloos is en de grasmaaier weinig ruimte inneemt tijdens het opbergen. Bij een kooimesmaaier van Gardena dien je echter gebruik te maken van je eigen duwkracht.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

De keuze voor de juiste kooimaaier

Doordat de kooimaaier geen gebruik maakt van een elektrische motor wordt deze voornamelijk gebruikt voor kleinere gazons. Wanneer u een grotere gazon heeft of liever met minder moeite uw gazon maait, dan is een Gardenda Elektrische Grasmaaier wellicht geschikter voor jou. Om de randjes van je gazon ook netjes te krijgen zijn de meeste kooimesmaaiers niet wendbaar genoeg voor. Zeker als het gras tot aan je schuur of huis groeit. Voor deze lastigere plekjes raden wij aan om een Gardena Grasschaar of Gardena Grastrimmer aan te schaffen. Hiermee maak je het nog makkelijker om je gazon er weer netjes en vrolijk bij te laten staan.

Voordelen van een Kooimesmaaier van Gardena

De Kooimaaiers van Gardena brengen vele voordelen met zich mee. Zo staan ze bekend om haar lange levensduur, zeker als je rekening houdt met de lage prijs van deze kooimesmaaiers. Ook zijn deze maaiers erg stil en zorgen ze ook voor weinig tot geen geluidsoverlast. Wat dit ook het perfecte cadeau maakt voor je buren. Een ander voordeel is dat je een grasopvangzak kan bevestigen aan de maaier. Een Gardena Kooimaaier is daarom de ideale oplossing om uw gazon netjes en schoon te houden.