Gardena Robotmaaiers

Zweefmaaiers

Robotmaaiers

Elektrische grasmaaiers

Gardena Accumaaiers

Kooimaaiers

Gardena Robotmaaiers

Een Gardena robotmaaier is een volautomatische grasmaaier die het maaiwerk uit handen neemt. Zoals de naam al aangeeft, maait de robotmaaier zelfstandig uw gazon, waardoor het je veel tijd en moeite bespaart. De robotmaaiers van Gardena zijn uitermate geschikt voor grotere tuinen of mensen die weinig tijd en/of zin hebben in enorm veel maaiwerk. Maar ook voor de kleinere tuinen is de automatische robot grasmaaier een uitkomst. Deze Gardena tuinhulpjes zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, zoals de Gardena Sileno Life 750 of de Gardena Smart SILENO+. Voor iedere situatie of gazon heeft Gardena Flymo Dealer de perfecte robotmaaier.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Waarom een Gardena Robotmaaier?

Buiten dat de Gardena robotmaaiers volautomatisch zijn, bieden de grasmaaier nog meer voordelen.

  • Stilte: de Gardena robotsmaaiers maken gebruik van Silent Drive motoren, waardoor ze vrijwel geluidsloos over uw gazon schieren.
  • Gebruiksvriendelijk: het instellen van de robotmaaier is gebruiksvriendelijk en vrij eenvoudig.
  • Nauwkeurig: ook al gaat het volautomatisch, de robotmaaiers zijn zeer nauwkeurig in het maaien van je gazon
  • Weersbestendig: de maaiers zijn vooroplopend in technologie en kunnen daarom in iedere weersomstandigheden worden gebruikt.
  • Zelfstandig: doordat de robotmaaiers zijn voorzien van een SensorCut systeem, keren ze zelfstandig terug naar de Gardena Garage / Oplaadstation.

Buiten de voordelen van de robotmaaiers zelf, geniet u bij Gardena Flymo Dealer ook van snelle, betrouwbare levering. Daarnaast staan we graag klaar om je te adviseren over de robotmaaiers. 

Hoe werkt een Gardena Robotmaaier?

De robotmaaiers van Gardena zijn allemaal voorzien van een SensorCut systeem. Zoals de naam al aangeeft, werkt dit systeem met sensoren. Hierdoor maaien de robotmaaiers streeploos en zorgen ze voor een perfect onderhouden gazon.

Welke robotmaaier moet ik kiezen?

Doordat het aanbod enorm is, snappen wij van Gardena Flymo Dealer dat het kiezen van een geschikte robotmaaier lastig kan zijn. Uiteraard speelt de grootte van je gazon een belangrijke rol in het kiezen van een robotmaaier. Vandaar dat we de volgende tips bieden voor het kiezen van de juiste versie:

Het grote verschil tussen de SILENO en de RLi versies zijn met name het bereik, de maaihoogtes en de helling-graden. Bekijk de product specifieke pagina’s voor meer informatie per uitvoering, of neemt contact op met de klantenservice van Gardena Flymo Dealer.