Gardena Stofzuigers

Gardena stofzuigers mogen niet ontbreken in de tuin. De Easy Clean kruimeldief is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Gardena. De handstofzuiger is breed inzetbaar. Zo is die geschikt voor binnen en buiten gebruik en is het daarnaast zelfs mogelijk om fijn, grof en/of vochtig vuil op te zuigen. Met de Gardena Easy Clean Buitenstofzuiger is schoonmaken, makkelijk en snel.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Gardena Easy Clean Buiten stofzuiger

De Gardena Easy Clean stofzuiger is voorzien van een geïntegreerde lithium-ionaccu. Deze accu is erg krachtig, onderhoudsarm en makkelijk en snel op te laden. Dit in combinatie met de veelzijdigheid van de kruimeldief, maakt het een perfecte aanwinst in je tuin. De stofzuiger wordt geleverd met opzetborstel en een filter. Om binnenshuis zo efficiënt mogelijk stof te zuigen, raden wij aan de accessoire set aan te schaffen. Deze set bevat en verlengbuis, plat mondstuk, stofborstel en een filter voor de Gardena stofzuiger.


Snel en makkelijk schoonmaken met de Gardena Kruimeldief

De Gardena kruimeldief beschikt over een hoogwaardige filter. Deze zorgt ervoor dat de stofzuiger haar krachtige zuigkracht behoudt en dat je zonder probleem grof en vochtig vuil, zoals bladeren, aarde en takjes opzuigt. De EasyClean buitenstofzuiger wordt in twee versies geleverd, namelijk de standaard versie. Dit is inclusief lader, filter, opzetborstel en plat mondstuk en de uitgebreidere versie, de Gardena Buitenstofzuiger EasyClean Li Set. Deze set beschikt naast alles van de standaard versie, ook nog een muurbeugel met geïntegreerd laadstation. Dit maakt het opbergen van de Gardena stofzuiger eenvoudig en ruimtebesparend.