Gardena Waterproducten

Gardena besproeiingssystemen

Alles voor het besproeien van jouw tuin. Met de besproeiingsproducten van Gardena houd je je tuin in optimale conditie. Met de besproeiingssystem van Gardena is de beregening en het onderhouden van je tuin nog nooit zo makkelijk geweest.

Artikelen 1 tot 36 van 484 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 484 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gardena besproeiingsproducten

Met de besproeiingssystemen van Gardena kun je optimaal en heel gemakkelijk van je tuin genieten. Wil je ook beregenen in uw tuin? Wij bieden je het grootste assortiment Gardena besproeiingssystemen. Met behulp van een Gardena tuinslang, tuinspuit, slangenwagen of wandslangenbox kun je de tuinplanten eenvoudig beregenen. Voor het besproeien van je gazon kun je het beste een Gardena zwenk- of sectorsproeier gebruiken, die je in of op het gras kan zetten en die gemakkelijk te verplaatsen is. Wanneer je jouw gazon nog aan moet leggen kun je het Gardena Sprinkler System aansluiten voor optimale besproeiing van je tuin. Je gazon wordt besproeid door pop-ups die uit het gras naar boven komen. Gardena heeft de juiste beregeningsproducten voor zowel de zowel kleine stadstuinen als voor professionele bewatering systemen. Gardena heeft altijd het juiste besproeiingsgereedschap!


Automatisch besproeien van gazon

Wanneer je het prettiger vindt om lekker in de tuin te relaxen, je op vakantie bent of het een erg droge periode is, je tuin kan automatisch besproeid worden met de automatische besproeiingscomputer van Gardena. Op deze Gardena besproeiingscomputer kun je verschillende cirkel en sectorsproeiers aansluiten en ze zijn eenvoudig in te stellen tot max. 3 besproeiingen keer per dag.


Gardena beregening met het Micro-Drip-System

Als besproeiing kun je ook kiezen voor het Gardena Micro-Drip-System. Wij verkopen ook speciale Micro-drip-startsets zodat je eenvoudig jouw gehele tuin, terras, kas of balkon kan aansluiten en van water kan voorzien.

Gardena maakt het watergeven en besproeien van je tuin tot een gemakkelijke klus met deze verschillende Gardena water- en besproeiingsproducten.