Gardena Besproeiingsbesturing

Gardena slangenboxen

Gardena slangenwagens

Gardena slangenwagens

Gardena tuinslangen

Gardena koppelingen

Gardena spuitpistolen

Gardena zwenk- en sectorsproeiers

Gardena besproeiingscomputer

Gardena sprinklersystem

Gardena micro-drip-system

Gardena Besproeiingsbesturing

Met de besproeiingsbesturing van Gardena, zoals de Gardena Watertimer en de Gardena besproeiingscomputer is het besproeien van je tuin super simpel! Met de Gardena Watertimer en de Gardena besproeiingscomputer hoef je zelf de kraan niet open te zetten. Voor meer informatie en aansluitmogelijkheden over de Gardena Systemen de besproeiingscomputers kunt u deze pdf downloaden.

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Gardena Besproeiingscomputer


De Gardena Besproeiingscomputer neemt tijd uit handen!
Met de besproeiingsbesturing van Gardena hoef je niet zelf elke keer de kraan open te zetten om jouw tuin te verzorgen: hier zorgen de Gardena Watertimer en de Gardena Besproeiingscomputer helemaal zelf voor! Het enige wat jij hoeft te doen is de Gardena besproeiingscomputer eenmalig op de juiste besproeiingsduur in te stellen voor automatisch besproeiing van je tuin. Heel gemakkelijk een groen resultaat met de Gardena Besproeiingscomputer! Wil je een Gardena besproeiingscomputer, een Gardena Watertimer, een Gardena bodemvochtigheidssensor of een ander Gardena besproeiingsbesturingsproduct kopen? Kijk snel naar onderstaand assortiment! Heeft u vragen? Wij geven u graag advies.


Gardena Meerkanaals-besproeiingscomputer
De meerkanaals-besproeiingscomputer van Gardena kan verschillende gebieden van uw tuin afzonderlijk besproeien, bijvoorbeeld bloembakken, je gazon en bloembedden. De Gardena besproeiingscomputer kan op elk gewenst tijdstip de verschillende gebieden van je tuin voorzien van de juiste hoeveelheid water. Een kwestie van instellen en de rest regelt zichzelf!


Verspil geen water met de Gardena Besproeiingscomputer en de verschillende sensoren
De Gardena Bodemvochtigheidssensor of de Gardena regensensor weten wanneer het begint te regenen of wanneer de bodem vochtig genoeg is. Wanneer je de Gardena Bodemvochtigheidssensor of de Gardena regensensor aansluit op je Gardena Besproeiingscomputer om de bewatering te onderbreken of uit te schakelen, bespaar je ook nog eens water, omdat de tuin alleen besproeid wordt wanneer het nodig is!


Verschillende tuingebieden besproeien met de Gardena besproeiingscomputer MasterControl
De Gardena besproeiingscomputer MasterControl in combinatie met een Gardena waterverdeler automatic kan zes tuingebieden regelen en deze automatisch een voor een besproeien. Met de ondergrondse besproeiingscomputer van Gardena, met een snoer of een accu, regel je heel gemakkelijk het afzonderlijk besproeien van je plantgebieden. Als je meerdere rijen verzonken sproeiers wil aansturen, is de meerkananaals-besproeiingscomputers ideaal. Je kan meerdere waterkanalen afzonderlijk regelen via een ventiel, zoals bijvoorbeeld met de Gardena Ventielbox V3.