Gardena Besproeiingsbesturing

Gardena slangenboxen

Gardena slangenwagens

Gardena slangenwagens

Gardena tuinslangen

Gardena koppelingen

Gardena spuitpistolen

Gardena zwenk- en sectorsproeiers

Gardena besproeiingscomputer

Gardena sprinklersystem

Gardena micro-drip-system

Gardena besproeiingsbesturing maakt het mogelijk om automatisch de tuin te besproeien.Gebruik een van de besproeiingscomputers in combinatie met: het waterbesparende micro drip systeem, het sprinkler systeem of een van de vele mobiele sproeiers. Door het gebruik van een van deze systemen hoef je zelf de kraan niet open te zetten, maar wordt alles automatisch gedaan. Voor meer informatie en aansluitmogelijkheden over de Gardena besproeiingsbesturingssystemen kunt u deze pdf bekijken.

32 artikel(en)

per pagina

32 artikel(en)

per pagina

De Gardena Besproeiingsbesturing neemt tijd uit handen!

Met de besproeiingsbesturing van Gardena hoef je niet zelf elke keer de kraan open te zetten om jouw tuin te verzorgen. Door gebruik te maken van een Gardena Watertimer of een besproeiingscomputer gaat dit geheel automatisch! Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste besproeiingstijd in te stellen. Daarna kan jij genieten van een prachtige, groene tuin. Ook zo eenvoudig je tuin verzorgen? Kies dan een van onze Gardena besproeiingsbesturingsproducten of vraag advies aan een van onze experts.

Verschillende tuingebieden besproeien met de Gardena Master besproeiingsbesturingscomputer

De Gardena Master Besproeiingscomputer, in combinatie met de automatische waterverdeler, kan zes tuingebieden regelen en deze automatisch een voor een besproeien. Deze computer biedt de meeste opties uit de gehele collectie. Besproei hierdoor eenvoudig verschillende delen van je tuin met verschillende hoeveelheden water. Perfect voor tuinen met veel verschillende planten en waterbehoeften.

Een duurzame tuin met Gardena Besproeiingsbesturing

Met de besproeiingsbesturingsproducten van Gardena is het heel eenvoudig om water te besparen bij het besproeien van je tuin. Dit doe je door een Gardena Bodemvochtigheidssensor aan te sluiten op je besproeiingscomputer. Het Gardena besproeiingssysteem zal hiermee detecteren, wanneer de bodem droog is en enkel besproeien wanneer het nodig is!

Gardena Meerkanaals-besproeiingscomputer voor besproeien met lage waterdruk

De Gardena meerkanaals-besproeiingscomputer kan verschillende gebieden van uw tuin afzonderlijk besproeien, bijvoorbeeld bloembakken, je gazon en bloembedden. Dit systeem is ideaal als de waterdruk te laag is om de hele tuin in één keer te besproeien, maar ook bij planten of bomen met verschillende behoefte aan water. Het systeem kan op elk gewenst tijdstip de verschillende gebieden van je tuin voorzien van de juiste hoeveelheid water. Een kwestie van instellen en de rest regelt zichzelf! Als je meerdere rijen verzonken sproeiers wil aansturen, is het meerkanaals-besproeiingssysteem ook ideaal. Je kan meerdere waterkanalen afzonderlijk regelen via een ventiel, zoals bijvoorbeeld met de Gardena Ventielbox V3.