Gardena Besproeiingscomputers

Gardena 24 volts besproeiingGardena besproeiingscomputersGardena 9 volts besproeiing Bluetooth besturing 9 V

Gardena besproeiingscomputers maken het mogelijk om de tuin automatisch te besproeien.Gebruik hiervoor bijvoorbeeld het het waterbesparende micro drip systeem, het sprinkler systeem of een van de vele mobiele sproeiers.>Voor meer informatie en aansluitmogelijkheden van de Gardena besproeiingscomputers kun je deze pdf bekijken.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Bespaar water met de Gardena Sproeicomputers

De besproeiingscomputers van Gardena zijn efficiënte wateroplossingen. In de zomermaanden kan het erg droog zijn. In deze periodes telt elke druppel. Met de sproeicomputers bespaar je veel water, zeker als je een bodemvochtigheidssensor aansluit op de sproeicomputer. Hiermee wordt gemeten of de grond voldoende vochtig is. Als dit zo is, dan zorgt de sensor ervoor dat de tuin niet wordt besproeit. Dit is niet alleen goed voor waterbesparing, maar ook zorg je ervoor dat je planten niet te vochtig worden. De bodemvochtigheidsensor is aan te sluiten op alle Gardena Besproeiingscomputers.


De verschillende Gardena Besproeiingscomputers uitgelegd

De meest gebruikte besproeiingscomputers uit het Gardena assortiment zijn de: Flex, Select, Master en Multicontrol Duo. De Gardena Flex is de meest eenvoudige sproeicomputer uit het assortiment. Deze wordt gezien als de ideale oplossing voor het Gardena Micro-Drip System. Voor een grotere tuin met veel soorten planten en verschillende waterbehoeftes, raden wij de Gardena Master Besproeiingscomputer aan. Deze maakt het mogelijk om tot wel zes verschillende gebieden individueel in te stellen en te besproeien.


De Gardena Multicontrol Duo besproeiingscomputer is het perfecte middel om twee sproeisystemen automatisch in te stellen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de voortuin en de achtertuin te besproeien en onafhankelijk in te stellen. Het is zelfs mogelijk om de besturing geheel via de bodemvochtigheidssensor te laten lopen. Ook heeft u de keuze uit de Gardena Besproeiingscomputer Select. Deze besproeiingscomputer is perfect voor de standaard programmeerfuncties en hierdoor erg makkelijk in gebruik.