Gardena Clean-System

Gardena Clean System accessoiresGardena Clean System borstelsGardena Clean System stelenGardena Clean System sets

Het Gardena Clean-Systeem, het ideale schoonmaak artikel

Het Gardena Clean-System is het onderhoudssysteem voor huis en tuin. Gebruik jij straks ook het ideale systeem voor alle schoonmaakwerkzaamheden in en rond huis en tuin.

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Schoonmaakwerkzaamheden waren nooit zo makkelijk, dankzij het Gardena Clean-Systeem

Het Original Gardena Clean-System kan gebruikt worden voor alle schoonmaakwerkzaamheden in en rond je huis. Het assortiment bestaat uit hoge kwaliteit schoonmaakproducten. Wat er ook schoongemaakt moet worden, wij hebben het juiste Clean-System schoonmaakproduct beschikbaar!


Het Gardena Cleansystem is oneindig te combineren

Voor elke schoonmaak situatie heeft Gardena de juiste oplossing! Gebruik een van de Gardena Clean-System Borstels, voor het snel en gemakkelijk wassen van bijvoorbeeld je ramen of je auto. Wat dit unieke systeem zo handig maakt is dat je oneindig kan combineren. Door de verbindingstechniek met draaisluiting, combineer je makkelijk en eenvoudig een Gardena watersteel met een bijpassende Gardena Clean-System accessoire. Sluit dit aan op de waterkraan met behulp van een tuinslang en maak zelfs op de hoogste plekjes van je huis schoon.


Voor elke schoonmaakklus een geschikt Gardena Clean-System product

De meeste Gardena Clean-System waterstelen hebben een houder om Gardena schoonmaakmiddel toe te voegen. De waterafgifte en waterdruk kunnen met de handgreep van de watersteel worden geregeld en afgesloten. De zachte borstels zijn ideaal voor de wat kwetsbare oppervlakken en de harde borstels voor de hardere ondergronden. Met de speciale vlakke waterstralen van de Gardena Clean-System comfort-schrobber wordt zelfs het hardnekkigste vuil verwijderd.


Gardena Clean-System sets voor extra voordelig schoonmaken

Naast losse onderdelen zijn er ook complete Gardena Clean-System sets verkrijgbaar. Zo kan je heel gemakkelijk auto’s en kwetsbare oppervlakte reinigen met behulp van de Autowas-set. Daarnaast wordt het reinigen van harde oppervlakte erg gemakkelijk met de Gardena Clean-System Schrobber-set.