Gardena Clean-System

Gardena Clean System accessoiresGardena Clean System borstelsGardena Clean System stelenGardena Clean System sets


Gardena Clean-System

Gardena Clean-System is het onderhoudssysteem voor huis en tuin. Het Original Gardena Clean-system is het ideale systeem voor alle schoonmaakwerkzaamheden rondom huis en in de tuin.

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Gardena schoonmaak artikelen


Het Original Gardena Clean-System kan gebruikt worden voor alle schoonmaakwerkzaamheden rondom huis en in de tuin. Het assortiment Gardena Clean-System bestaat uit kwaliteit schoonmaakproducten. Wat er ook schoongemaakt moet worden, het assortiment Gardena Clean-System heeft het juiste Clean-System schoonmaakproduct!


Gardena Clean-System oneindig combineren
Voor elke schoonmaak situatie heeft Gardena Clean-System de oplossing! Bijvoorbeeld de Gardena Raamwasborstel met trekker voor het wassen van de ramen of de zwenkschrobber voor het schoonmaken van de tegels in je tuin. Wat het Original Gardena Clean-System zo handig maakt is dat je oneindig kan combineren. Door de verbindingstechniek met draaisluiting kunnen alle Original Gardena Clean-System accessoires op een steel worden aangesloten. Combineer een Gardena Clean-System steel met een bijpassende Gardena Clean-System accessoire en een Gardena slang en sluit deze aan op de waterkraan, ook de meest hoge plekjes zijn zo te bereiken.


Voor elke schoonmaakklus een geschikt Gardena Clean-System product
De meeste Gardena Clean-System waterstelen hebben een houder om Gardena schoonmaakmiddel toe te voegen. De waterafgifte en waterdruk kunnen met de handgreep van de Gardena Clean-System watersteel worden geregeld en afgesloten. Ideaal zijn de Gardena Clean-System zachte borstels voor kwetsbare oppervlakken en de Gardena Clean-System harde borstels voor een harde ondergrond. Met de speciale vlakke waterstralen van de Gardena Clean-System comfort-schrobber wordt zelfs het hardnekkigste vuil verwijderd.


Gardena Clean-System sets
Naast losse onderdelen zijn er ook complete Gardena Clean-System sets verkrijgbaar. Zo kan je heel gemakkelijk auto’s en kwetsbare oppervlakte reinigen met behulp van de Gardena Clean-System Autoreinigingsset. Daarnaast wordt het reinigen van harde oppervlakte erg gemakkelijk met de Gardena Clean-System Schrobber-set. Een Gardena Clean-System product kopen? Kijk in onze webshop. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op!