Gardena Koppelingen

Gardena waterverdeler

Gardena perlator

Gardena profi-system

Gardena premium

Gardena nieuw original

Gardena reguleerventiel

Gardena startsets

Gardena kraanstukken

Gardena reparateurs

Gardena overige

Een Gardena koppeling voor elk soort tuinbewateringsysteem

Zoek je een Gardena koppeling voor bijvoorbeeld aansluiting van je tuinslang op de kraan? Wij hebben alle Gardena System koppelingen beschikbaar in onze webshop. Voor elke soort tuinbewatering hebben wij de juiste koppeling, ook voor die van jou!

Artikelen 1 tot 36 van 83 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 83 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waar worden de Gardena Koppelingen voor gebruikt?

De koppelingen van Gardena system kun je bevestigen als koppeling tussen bijvoorbeeld je tuinslang en je spuitpistool. Uiteraard biedt Gardena system ook een koppelstuk die je direct tussen je Gardena tuinslang en je kraan kunt bevestigen. Om een tuinslang aan te sluiten op je kraan, is een kraanstuk en een slangstuk nodig. Het kraanstuk wordt op de kraan aangesloten om het mogelijk te maken om een koppeling op de kraan aan te sluiten en het slangstuk om de tuinslang hierop aan te sluiten. Een mooie en zeer gebruiksvriendelijke koppeling is bijvoorbeeld de Gardena waterstop: Dit koppelstuk voorkomt dat er water uit je tuinslang spuit, wanneer je deze loskoppelt om bijvoorbeeld je broes te verwisselen voor het Gardena Clean System. Of is je slang beschadigd? Snij het beschadigde deel eruit en plaats een reparateur, zo heb je in een handomdraai je slang hersteld met een van de Gardena koppelingen!


Gardena System koppelingen zijn makkelijk te bevestigen, de aansluitingen passen perfect bij elkaar, en helpen je het bewateren van je tuin zo eenvoudig mogelijk te maken!


Makkelijk te herkennen Gardena Koppelingen

De Gardena koppelingen zijn nu gemakkelijker te herkennen dankzij de nieuwe kleurstelling. De lichtgrijze koppelstukken zijn verbindingen voor aan het begin van de slang en aansluiting op de waterkraan. De donkergrijze Gardena koppelingen zijn bedoeld voor aan het einde van de slang, waterstop en eventuele besproeiingsaccessoires.