Gardena System, koppelingen

Gardena waterverdeler

Gardena perlator

Gardena profi-system

Gardena premium

Gardena nieuw original

Gardena reguleerventiel

Gardena startsets

Gardena kraanstukken

Gardena reparateurs

Gardena overige

Gardena System koppelingen

Zoek je een Gardena koppeling voor bijvoorbeeld aansluiting van je tuinslang op de kraan? Wij hebben alle Gardena System koppelingen beschikbaar in onze webshop. Gardena heeft koppelingen voor elke soort tuinbewatering, ook voor die van jou!

Artikelen 1 tot 24 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 24 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gardena koppelingen


Waar worden de Gardena Koppelingen voor gebruikt?
De koppelingen van Gardena system kun je bevestigen als koppeling tussen bijvoorbeeld je Gardena tuinslang en je Gardena spuitpistool, maar natuurlijk biedt Gardena system ook koppelingen die je direct tussen je Gardena tuinslang en je kraan kunt bevestigen. Een mooi en zeer gebruiksvriendelijke koppeling is bijvoorbeeld de Gardena waterstop: Deze koppeling voorkomt dat er water uit je tuinslang spuit wanneer je deze loskoppelt om bijvoorbeeld je Gardena broes te verwisselen voor Gardena Clean System of besproeiingsbesturing. Of is je slang beschadigd? Snijd het beschadigde deel eruit en plaats een Gardena reparateur, zo heb je in een handomdraai je slang hersteld met een van de Gardena koppelingen!


Gardena System koppelingen zijn makkelijk te bevestigen, de Gardena koppelingen passen perfect bij elkaar, en helpen je het bewateren van je tuin zo eenvoudig mogelijk te maken!


Makkelijk te herkennen Gardena Koppelingen
De Gardena koppelingen zijn nu gemakkelijker te herkennen dankzij de nieuwe kleurstelling. De lichtgrijze Gardena koppelingen zijn koppelingen voor aan het begin van de slang en aansluiting op de waterkraan. De donkergrijze koppelingen zijn bedoeld voor aan het einde van de slang, waterstop en eventuele besproeiingsaccessoires.