Gardena Waterverdeler

Gardena waterverdeler

Gardena perlator

Gardena profi-system

Gardena premium

Gardena nieuw original

Gardena reguleerventiel

Gardena startsets

Gardena kraanstukken

Gardena reparateurs

Gardena overige

Een Gardena waterverdeler aan je kraan aansluiten

Met een Gardena Waterverdeler is het mogelijk om meerdere aansluitapparaten te koppelen aan een waterkraan. Hierdoor is het niet nodig om meerdere kranen te installeren, maar is het met een simpele koppeling mogelijk om voor meerdere aansluitingen te zorgen. In het assortiment van Gardena zijn er meerdere soorten waterverdelers. Zo kunt u kiezen uit een 4 weg waterverdeler of een 2 weg waterverdeler. Deze beschikken over regelbare en afsluitbare uitgangen 

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Tot wel 6 verschillende sectoren in je tuin automatisch besproeien

Naast de reguliere waterverdelers is er ook een automatische waterverdeler. Deze werkt enkel met de Besproeiingscomputer Master. De uitgangen van dit artikel worden één voor één geopend volgens de in te stellen sproeitijd met behulp van een van de besproeiingscomputers. De planten/tuinsectoren worden, volgens de programmering van de besproeiingscomputer, na elkaar besproeid. Dit is perfect om te gebruiken, wanneer de planten in uw tuin verschillende hoeveelheden water nodig hebben. Ook kun je hiervoor kiezen als de waterdruk niet hoog genoeg is om alle sectoren tegelijk te besproeien.


Eenvoudig meerdere delen van je tuin besproeien met een Gardena Waterverdeler

De waterverdelers worden geleverd inclusief kraanstuk. Hierdoor heb je enkel een Gardena Slangstuk nodig om de waterverdeler aan te sluiten. Wanneer je de waterverdeler wilt gebruiken om met een tuinslang te besproeien, dan raden wij altijd aan om een waterstop te gebruiken. Met een waterstop maak je het mogelijk om een andere sproeipistool of broes te gebruiken, zonder dat je eerst naar de kraan of waterverdeler hoeft te lopen om deze uit te schakelen. Als er niks is aangesloten op de waterstop zal het water gestopt worden, totdat er iets wordt aangesloten op de waterstop. Ook een waterverdeler gebruiken, bekijk het gehele assortiment?