Gardena Micro-Drip-System

Gardena micro-drip complete sets

Gardena micro-drip buizen en klemmen

Gardena micro-drip basisapparaten

Gardena micro-drip verbindingsstukken

Gardena micro-drip seriedruppelaars

Gardena micro-drip einddruppelaars

Gardena micro-drip sproeikoppen

Gardena micro-drip accessoires

Gardena Micro-Drip-System

Gardena Micro-Drip-System is een waterbesparende tuinbesproeiing oplossing. Het Gardena Micro-Drip-System is veelzijdig inzetbaar op zowel balkon, terras als in sier- en moestuinen. Innovatieve, intelligente systeemoplossingen van het Micro-Drip-System verhogen het gebruikscomfort. Voor meer informatie en aansluitmogelijkheden over het Gardena Micro-Drip-Systeem kunt u deze pdf downloaden.

Artikelen 1 tot 24 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gardena MDS


Het Gardena Micro-Drip-System bevat reguleerbare, druk compenserende druppelaars. Planten hebben verschillende waterbehoefte. Het Gardena Micro-Drip-System is erop ingericht om deze verschillende planten van verschillende waterbehoefte te voorzien. De druk compenserende functie van het Gardena Micro-Drip-System zorgt voor een gelijkblijvende waterafgifte onafhankelijk van de waterdruk.


Gardena Micro-Drip-System bemesten en besproeien
Met de Gardena Meststofhouder van het Gardena Micro-Drip-System kan je tuin voorzien worden van voedingsstoffen met vloeibare meststof. Zo verzorg, bemest en besproei je de tuin tegelijk! De irrigatie lijnen van het Gardena Micro-Drip-System zorgen voor een zeer nauwkeurige bewatering. Zo heeft het Gardena Micro-Drip-System zelfreinigende druppelaars en een speciale labyrint techniek tegen het binnendringen van wortels.


Gardena Micro-Drip-System druppelbuis bovengronds en ondergronds
De druppelbuis bovengronds van Gardena Micro-Drip-System zijn bijzonder geschikt voor het bewateren van kleine oppervlakken in moestuinen en rijen planten. De druppelbuis ondergronds van Gardena Micro-Drip-System is onzichtbaar ondergronds aan te leggen in borders en gazons. De Gardena Druppelaars sluiten zichzelf na gebruik, ze vervuilen daardoor niet. Gardena Micro-Drip-System verkoopt Gardena startsets voor bloembakken, bloembedden, moestuinen en rijplanten. Deze Gardena startest Micro-Drip-System zijn uitbreidbaar met verschillende basisapparaten, buisverbindingsstukken en druppelaars.


Gardena Micro-Drip-System Quick & Easy
De gepatenteerde Quick & Easy buisverbindingstechniek van Gardena Micro-Drip-System zijn heel gemakkelijk te installeren, wijzigingen in het gehele systeem zijn daardoor ook heel gemakkelijk! Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste Gardena Micro-Drip-System? Neem contact met ons op!