Gardena Micro-Drip-System

Gardena micro-drip complete sets

Gardena micro-drip buizen en klemmen

Gardena micro-drip basisapparaten

Gardena micro-drip verbindingsstukken

Gardena micro-drip seriedruppelaars

Gardena micro-drip einddruppelaars

Gardena micro-drip sproeikoppen

Gardena micro-drip accessoires

Gardena Micro Drip Systeem

Gardena Micro-Drip-System is een waterbesparende tuinbesproeiings oplossing. Dit druppelsysteem is erg veelzijdig en ook erg makkelijk aan te leggen. Wij raden aan om altijd te beginnen met een Micro Drip startset en hierna uit te breiden. Voor meer informatie over Micro Drip kun je deze pdf bekijken. 

Artikelen 1 tot 36 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Benodigdheden voor het Gardena Micro-Drip-Systeem

De start van het systeem begint bij een van de Gardena Micro-Drip-Systeem Basisapparaten. Hiermee wordt gezorgd dat de waterdruk over het gehele systeem hetzelfde is. Naast het basisapparaat is het uiteraard nodig om een van de Gardena Micro-Drip-System aanvoerbuizen te gebruiken. Deze zijn boven en ondergronds aan te leggen en met klemmen makkelijk vast te zetten. Op deze buizen is het eenvoudig om Gardena Micro Drip Systeem Sproeiersserie-druppelaars en eind-druppelaars op aan te sluiten.


Het Gardena Micro-Drip-System bevat reguleerbare, druk compenserende druppelaars. Planten hebben verschillende waterbehoefte. Het micro drip system is erop ingericht om deze verschillende planten van verschillende waterbehoefte te voorzien. De druk compenserende functie zorgt voor een gelijkblijvende waterafgifte onafhankelijk van de waterdruk. Om het besproeien te automatiseren raden wij de Gardena Flex Besproeiingscomputer aan. Dit is de ideale computer voor het Gardena Micro-Drip-Systeem.


Bemesten en besproeien met Gardena Micro Drip

Met de Gardena Meststofhouder van het Gardena Micro-Drip-System kan je tuin voorzien worden van voedingsstoffen met vloeibare meststof. Zo verzorg, bemest en besproei je de tuin tegelijk! De meststofhouder wordt direct na het Gardena Micro Drip basisapparaat geplaatst. Hierdoor wordt het meststof door het gehele systeem afgegeven. De irrigatie lijnen van het unieke systeem zorgen voor een zeer nauwkeurige bewatering. Zo heeft het Gardena Micro Drip System zelfreinigende druppelaars en een speciale labyrint techniek tegen het binnendringen van wortels.


Gardena Micro-Drip-System druppelbuis bovengronds en ondergronds

De druppelbuis bovengronds van Gardena Micro Drip Systeem zijn bijzonder geschikt voor het bewateren van kleine oppervlakken in moestuinen en rijen planten. De druppelbuis ondergronds is zo aan te leggen, zodat deze onzichtbaar is in borders en gazons. De Druppelaars sluiten a gebruik. Je hoeft de buis hierdoor nooit schoon te maken, omdat er geen vuil binnen de druppelaars kan komen. Wij verkopen ook Gardena Micro-Drip-System Sets. Deze zijn er onder andere voor bloembakken, bloembedden, moestuinen en rijplanten. Deze Gardena startest Micro-Drip-Systeem zijn uit te breiden met verschillende basisapparaten, buisverbindingsstukken en druppelaars.


Gardena Micro Drip System makkelijke en snelle installatie

De gepatenteerde Quick & Easy buisverbindingstechniek van het Gardena Micro-Drip-Systeem, zorgen ervoor dat het Gardena Micro Drip System gemakkelijk en snel te installeren is. Hierdoor is het zelfs mogelijk om eenvoudig aanpassingen te maken in de al gelegde installatie. Hulp of advies nodig bij het vinden van het juiste Gardena Micro-Drip-System koppelingen of set? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.