Gardena Pompen

Gardena besproeiingspompen
Gardena regentonpompen
Gardena Dompelpompen

Gardena Pomp accessoires
 Gardena Automatic Home & Garden Pomp

Een Gardena pomp is er voor elke taak

In ons assortiment vind je een grote diversiteit aan Gardena pompen. Een Gardena pomp vormt het hart van het watercircuit in huis en tuin. De waterpompen in ons assortiment zijn ideaal voor bewatering, ontwatering en huiswatervoorziening.

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gardena Pompen voor het besproeien van je tuin

Met de Gardena besproeiingspompen, de regentonpompen en de Gardena Dompel-drukopvoerpompen kun je heel gemakkelijk opgeslagen water gebruiken voor besproeiing met behulp van het sprinkler systeem, spuitmonden, sproeiers en het Micro-Drip-System. Het opgeslagen water, kan worden gepompt uit sloten, watertonnen of andere soortgelijke waterbronnen. Op een Gardena pomp gericht op besproeiing, kan een voorzetfilter worden aangesloten. Hierdoor is het mogelijk om vuil slootwater op te zuigen, zonder kans op beschadiging.  


Gardena dompel-en vuilwaterpompen voor het ontwateren van waterbronnen

Voor het rond- en wegpompen van water in bijvoorbeeld overstroomde kelders, vijvers of volgelopen bouwputten zijn de Gardena Dompelpompen en Vuilwaterpompen perfect. Deze zuigen eenvoudig het ongewenste water weg. Een dompelpomp wordt voornamelijk gebruikt bij helder en licht vervuild water. Als je te maken hebt met zeer vervuild water dan is de vuilwaterpomp van Gardena de pomp die je nodig hebt.


Gardena Pompen voor huiswatervoorziening

Een Gardena hydrofoorpomp is de beste oplossing op gebied van huiswatervoorziening. Water uit bronnen of regenputten worden door de pomp opgezogen en het water kan hierdoor worden ingezet voor bijvoorbeeld de wasmachine of het doorspoelen van het toilet. Deze Gardena hydrofoorpompen zijn erg veelzijdig. Zo kunnen de pompen zonder waterreservoir ook worden gebruikt bij het besproeien van de tuin. 


Wat is de juiste Gardena waterpomp voor mij?

Wil je de verschillende pompen met elkaar vergelijken? Dit kan heel gemakkelijk in de webshop door te klikken op: voeg toe aan productvergelijking. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor deskundig  advies over de Gardena pompen!