Gardena Pompen

Gardena besproeiingspompen
Gardena regentonpompen
Gardena Dompelpompen

Gardena Pomp accessoires
Gardena Hydrofoorpompen


Gardena pompen

In ons Gardena assortiment vind je een grote diversiteit aan Gardena pompen. Gardena pompen vormen het hart van het watercircuit in huis en tuin. De Gardena pompen in ons assortiment zijn ideaal voor bewatering, ontwatering en de huiswatervoorziening.

Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Diverse pompen van Gardena


Gardena Pompen voor het besproeien van je tuin
Met de Gardena besproeiingspompen, de Gardena regentonpompen en de Gardena Dompel-drukopvoerpompen kun je heel gemakkelijk opgeslagen water gebruiken voor besproeiing met behulp van sprinklers, spuitmonden, sproeiers en het Micro-Drip-System.


Gardena Pompen voor het ontwateren van waterbronnen
Voor het rond- en wegpompen van water in bijvoorbeeld overstroomde kelders, vijvers of volgelopen bouwputten zijn de Gardena ontwateringspompen, zoals de Gardena Dompelpompen en de Gardena Vuilwaterpompen, zeer geschikt. Gardena Dompelpompen zijn zeer geschikt voor het rond- en wegpompen van helder en licht vervuild water. Heb je zeer vervuild water dan is de vuilwaterpomp van Gardena de juiste pomp.


Gardena Pompen voor huiswatervoorziening
De Gardena hydrofoorpompen en de automatische Gardena dompel-drukopvoerpompen zijn zeer geschikt voor de huiswatervoorziening met water uit bronnen of regenputten. Deze pompen kunnen ingezet worden om water op te pompen voor bijvoorbeeld de wasmachine of het doorspoelen van het toilet. De hydrofoorpompen kunnen ingezet worden voor het besproeien van de tuin en is ook inzetbaar bij zeer kleine waterbehoefte. Zoek je een pomp voor volautomatische watervoorziening in huis en tuin direct uit het waterreservoir? Dan is de Gardena druk-opvoerpomp automatic de pomp die je zoekt!


Wat is de juiste pomp voor mij?
Wil je de verschillende pompen met elkaar vergelijken? Dit kan heel gemakkelijk in de webshop door te klikken op: voeg toe aan productvergelijking. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor deskundig advies!