Gardena Besproeiingspompen

Gardena besproeiingspompen

Gardena Automatic Home & Garden Pompen

Gardena hydrofoorpompen

Gardena dompelpompen

Gardena regentonpompen

Gardena pompaccesoires

De Besproeiingspompen van Gardena zijn handige waterpompen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn de beregeningspompen geschikt voor besproeiing, drukverhoging en voor het rond- en wegpompen van water. 

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Eenvoudig je besproeiingspomp aansluiten

Naast de aanschaf van de besproeiingspomp zelf, heeft u ook nog andere pomp accessoires nodig om de beregeningspomp werkend te krijgen. Zo is het noodzakelijk om een aanzuigslang te gebruiken. Deze aanzuigslang zorgt ervoor dat de Gardena beregeningspomp het water van de desbetreffende waterbron kan oppompen. Er kan gekozen worden tussen twee soorten aanzuigslangen, zo is er een slang met en zonder aanzuiggarnituur. Dit garnituur werkt als een soort mini filter, waardoor nadat de beregeningspomp het water oppompt het water wordt gefiltert en zonder problemen gebruikt kan worden als besproeiingswater.


Mocht het slootwater heel erg vuil zijn dan is de filterkracht van de aanzuiggarnituur niet voldoende. In dit geval is het aan te raden om een van de voorzetfilters van Gardena te hanteren. Dit is niet bij alle Besproeiingspompen noodzakelijk. Een aantal van de luxere modellen, zoals de Gardena Comfort besproeiingspomp 4000/5, heeft een geïntegreerd voorzetfilter.


Veilig en onderhoudsvrij je tuin besproeien

Met een besproeiingspomp van Gardena is het mogelijk om de tuin te besproeien met gebruik van zwenk- en sectorsproeiers, spuiten en broezen en zelfs met het Micro-Drip Systeem. Het micro-drip systeem in combinatie met de Gardena beregeningspomp zorgt voor een zeer duurzame waterbesparende tuin.


De Gardena Besproeiingspompen beschikken over een condensatormoter met thermische veiligheidsschakelaar. Dit betekend dat de waterpompen niet alleen erg krachtig en veilig zijn, maar ook nog eens volledig onderhoudsvrij. Hierdoor is een lange levensduur van de beregeningspomp gegarandeerd. Dit komt omdat de pomp ontwikkeld is met keramische afdichting en dubbele isolatie tussen de motor en de aanvoer van de pomp. Er moet rekening worden gehouden dat de besproeiingspompen van Gardena niet geschikt zijn om op de waterleiding aan te sluiten. Hierdoor zou de leiding vacuüm kunnen trekken en of beschadigingen kunnen aanrichten.