Gardena Dompelpompen

Gardena besproeiingspompen

Gardena Automatic Home & Garden Pompen

Gardena hydrofoorpompen

Gardena dompelpompen

Gardena regentonpompen

Gardena pompaccesoires

Gardena Dompelpomp

Gardena Dompelpompen zijn krachtige, betrouwbare en veilige pompen die geschikt zijn om water weg of rond te pompen. lees verder...

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina

Kom snel en gemakkelijk af van ongewenst water met een Gardena dompelpomp

De dompelpompen beschikken over een condensatormotor met thermische veiligheidsschakelaar. Dit betekend dat de pompen niet alleen onderhoudsvrij, betrouwbaar en veilig zijn, maar ook dat u niet te maken krijgt met geluidoverlast. De pompen zijn namelijk erg stil en daarom ook goed in huis te gebruiken.


De Dompelpomp van Gardena wordt automatisch in- en uitgeschakeld bij een bepaalde waterhoogte. Met de innovatieve aquasensor technologie is het mogelijk om de in- en uitschakelhoogte onafhankelijk van elkaar in te stellen. De inschakelhoogte begint al vanaf 5 millimeter. De dompelpompen van Gardena zijn vlak zuigend tot 1 millimeter. Dit betekend dat er water wordt opgezogen tot de ruimte nagenoeg droog is.


De maximale dompeldiepte

Bij de aanschaf van een dompelpomp is het van belang rekening te houden met de dompeldiepte. Dit geeft de maximale diepte aan waarop de pomp gebruikt kan worden. De dompelpompen van Gardena hebben een maximale dompeldiepte van 7 meter. Dit is meer dan genoeg voor de meeste zwembaden en vijvers. Mocht dit niet genoeg zijn, dan zijn er ook dieptebronpompen in het assortiment met een maximale dompeldiepte tot wel 19 meter.