Gardena Hydrofoorpompen

Gardena besproeiingspompen

Gardena Automatic Home & Garden Pompen

Gardena hydrofoorpompen

Gardena dompelpompen

Gardena regentonpompen

Gardena pompaccesoires

De hydrofoorpompen van Gardena zijn een van de meest veelzijdige pompen uit het assortiment. lees verder...

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Hydrofoorpomp met of zonder watertank?

Er zijn twee soorten Gardena Hydrofoorpompen: inclusief watertank en exclusief watertank. De pompen zonder watertank moeten bij het gebruik van water altijd aanstaan en draaien. Hierdoor heeft u tijdens het gebruik van de pomp te maken met meer geluid en meer stroomverbruik. Het voordeel van de pomp zonder reservoir is wel dat deze een stuk compacter is en hierdoor geschikter zijn voor kleinere ruimtes. Als u kiest voor een hydrofoorpomp van Gardena inclusief watertank, dan heeft u het voordeel dat deze niet constant hoeft te draaien. De pomp zal bij een laag waterpeil automatisch inschakelen om het reservoir bij te vullen.


Extra duurzaam water hergebruiken

Naast de keuze tussen een Gardena hydrofoorpomp met of zonder waterreservoir is het ook mogelijk om te kiezen voor een pomp met of zonder eco-modus. Deze modus is af te stellen en kan zorgen voor tot wel 15% energiebesparing. Wanneer je de pomp vaak gebruikt, is dit dan ook zeker aan te raden.


De Gardena Hydrofoorpompen zijn klaar voor gebruik en beschikken over betrouwbare en intelligente technologie, waardoor deze energiezuinig, betrouwbaar en storingsvrij zijn en blijven. Ook zijn deze pompen voorzien van een geïntegreerd voorzetfilter. Hierdoor is de hydrofoorpomp beschermt tegen beschadigingen van de pomp door vuil in het water. Het enige wat je nog nodig hebt is een aanzuigslang om het water mee op te zuigen.