Gardena Slangenwagens

Gardena Wandslangenbox

Gardena slangenwagens

Gardena slangenwagens

Gardena tuinslangen

Gardena koppelingen

Gardena spuitpistolen

Gardena zwenk- en sectorsproeiers

Gardena besproeiingscomputer

Gardena sprinklersystem

Gardena micro-drip-system

Gardena Slangenwagens

Gardena Slangenwagens zijn super handig. Een Gardena slangenwagen zorgt ervoor dat je Gardena tuinslang niet steeds in de weg ligt in je tuin.  Daarom heeft Gardena verschillende opbergsystemen voor je tuinslang, zoals Gardena wandslangenboxen en wandslangenhouders, die aan je muur te bevestigen zijn, maar ook mobiele Gardena slangenwagens. Met een Gardena slangenwagen verspil je minder tijd aan het uit de knoop halen van je tuinslang, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je tuin!

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gardena Slangenwagens

Gardena Slangenwagens zorgen ervoor dat je Gardena Tuinslang makkelijk en snel opgerold kan worden en niet steeds in de weg ligt. Dit maakt een slangenwagen het perfecte opbergsysteem  voor elke tuin. Gardena heeft verschillende slangenhouders en slangenboxen ontwikkeld om een oplossing te bieden voor elke tuin. Zo zijn er opbergsystemen die je aan de muur kan bevestigen en andere met wielen die het verplaatsen van de tuinslang gemakkelijk maken. Het handigste systeem is het Roll-Up systeem van Gardena. Deze wandslangenboxen zorgen niet alleen voor ruimtebesparing in de tuin, omdat deze op de muur bevestigd worden, maar ook voor extra gemak. Deze slangenboxen rollen automatisch veilig en gelijkmatig op. Wat het werken in de tuin een stuk vergemakkelijkt.

 

Bij de keuze van de slangenwagen is het belangrijk rekening te houden tussen de hoeveelheid meter slang die erop past. Dit is verschillend per dikte van de slang, daarom is het belangrijk in de specificaties van de producen te kijken hoeveel meter van de desbetreffende dikte erop past.

Gardena biedt naast lege slanghouders en wagens ook sets aan. Deze sets zijn helemaal gereed en klaar voor gebruik. De slang wordt geleverd met een gewikkelde slang op de slangenwagen