Gardena Wandslangenbox

Gardena Wandslangenbox

Gardena slangenwagens

Gardena slangenwagens

Gardena tuinslangen

Gardena koppelingen

Gardena spuitpistolen

Gardena zwenk- en sectorsproeiers

Gardena besproeiingscomputer

Gardena sprinklersystem

Gardena micro-drip-system

De wandslangenboxen van Gardena zijn de meest eenvoudige besproeiingsoplossing. Een Gardena wandslangenbox beschikt over een gelijkmatige en automatische oprol functie.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Gardena Wandslangenbox kopen?

Bij de aankoop van een Gardena wandslangenbox ben je verzekerd van gemak en comfort in je tuin. De slang wordt rustig opgerold, zodat de box niet beschadigd kan raken en hierdoor lang mee zal gaan. Om deze reden ontvang je bij ons 5 jaar garantie op de wandslangenboxen. De Roll-Up slangenwagens zijn er in 3 verschillende lengtes, 15, 25 en 35 meter. 


Gardena Roll-Up Wandslangenboxen

De Gardena wandslangenbox Roll-Up, is eenvoudig aan de muur te bevestigen, waardoor je altijd over voldoende ruimte beschikt. Doordat de Roll-Up automatisch veilig en gelijkmatig oprolt, hoef je niet meer te bukken, heb je nooit last van een verdraaide of geknikte slang en ben je in enkele seconden klaar. Dit maakt het werken in de tuin veel leuker en sneller en besproei je de planten in mum van tijd.


Bij de keuze van de slangenwagen is het belangrijk rekening te houden tussen de hoeveelheid meter slang die je nodig hebt. De hoeveelheid tuinslang die op de slangenwagens passen verschilt namelijk sterk. Dit heeft niet alleen te maken met de capaciteit van het opbergsysteem, maar ook met de dikte van de slang. In de specificatie van elke slangenwagen wordt duidelijk per dikte tuinslang aangegeven hoeveel meter mogelijk is om op te bergen. Over het algemeen wordt 15 meter tuinslang aangeraden bij kleine tuinen, 25 meter bij middelgrote tuinen en 35 meter bij grote tuinen. Uiteraard is dit slechts een richtlijn en kan het zijn dat je meer of minder tuinslang nodig hebt op de slangenwagens.