Gardena Smart-System

Gardena Smart-System

Met het Gardena Smart-System beheer je zorgeloos je tuin via je smartphone of tablet. Ontdek hier welke Gardena apparaten kunnen worden gebruikt aan de hand van het Gardena Smart-System en zorg ervoor dat jouw tuin altijd perfect onderhouden is!

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Gardena bediening via app


Met het Gardena Smart-System ontvang je alle informatie over je tuin, altijd, waar je ook bent. Via het Gardena Smart-System kun je altijd en overal, dus ook als je op vakantie bent, de technologie in je tuin aansturen via de gratis Gardena Smart-System App. Via de app weet je dus altijd of je tuin nog steeds de mooie groene uitstraling heeft!


De Gardena Smart Gateway vormt het hart van het Gardena Smart-System en zorgt voor draadloze communicatie tussen je telefoon en alle Gardena Smart-System apparaten die in gebruik zijn, zoals bijvoorbeeld de Gardena Smart besproeiingscomputer of de Gardena Smart SILENO robotmaaier. De Gardena Smart Gateway maakt gebruik van de router om verbinding met het internet te maken via de Wifi. De Gardena Smart Gateway heeft een modern design dus past mooi in elk interieur.


Met de Gardena Smart Water Control, als onderdeel van het Gardena Smart-System, kun je eenvoudig de maaitijden van je Gardena robotmaaier afstemmen met de besproeiing van je tuin met bijvoorbeeld de Gardena verzonken sproeier. Het Gardena Smart-System is perfect geschikt, in combinatie met het Gardena Micro-Drip-System of Gardena Sprinkler-System, voor automatische besproeiing van uw gazon.