Gardena Sprinkler-System

Gardena sprinkler-system koppelingen 25 mm

Gardena Sprinkler-System koppelingen 32 mm

Gardena Sprinkler-System slangen

Gardena Sprinkler-System verzonken sproeiers

Gardena Sprinkler-System accessoires

Gardena Sprinkler-System sprinklersets

Gardena Sprinkler-System besproeiingscomputers

Gardena Sprinkler-System

Gardena Sprinkler-System verzonken sproeiers kopen? Comfortabele besproeiing met Gardena verzonken sproeiers. Gardena Sprinkler-System maakt watergeven in de tuin tot een gemakkelijke klus en nadat het sproeien van de tuin klaar is zakken de Gardena verzonken sproeiers weer in de grond! Voor meer informatie en aansluitmogelijkheden over het Gardena Sprinkler-Systeem kunt u deze pdf downloaden.

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gardena systemen voor sprinkler


Stel je eigen Gardena Sprinkler-System samen
Heel gemakkelijk je eigen Gardena Sprinkler-System samenstellen? Wij hebben een breed assortiment beschikbaar om je tuin eenvoudig te besproeien met je eigen Gardena Sprinkler-System! De Gardena Aanvoerbuis/ Pipeline kun je gemakkelijk ingraven, hierop sluit je bijvoorbeeld de Gardena verzonken Turbinesproeier of de Gardena verzonken Zwenksproeier op aan. Door de verschillende Gardena Verbindingsstukken is het gemakkelijk meerdere Gardena verzonken sproeiers aan te sluiten op de Gardena Aanvoerbuis/ Pipeline. Zo kan zelfs de grootste tuin worden voorzien van water in alle verre uithoeken van de tuin met je eigen samengestelde Gardena Sprinkler-System.


Gardena Sprinkler-System verzonken sproeiers
De verzonken sproeiers van Gardena Sprinkler-System zijn er voor de kleine en grote gazons. Bijvoorbeeld de Gardena verzonken sproeier T200/380, deze hebben een comfortabele sproeikopkeuze zonder monteren, de besproeiingssector is eenvoudig instelbaar zonder gereedschap en de Gardena verzonken sproeier T200/380 is vandalismebestendig door sectorgeheugen-functie.

De Gardena verzonken zwenksproeier S 140 van Gardena Sprinkler-System kan ingezet worden voor het besproeien van rechthoekige en vierkante oppervlakken. De Gardena verzonken zwenksproeier is flexibel instelbaar voor oppervlakken van 2 tot 140 m2. De Gardena verzonken zwenksproeier heeft een zeer gelijkmatige waterverdeling door 16 zelfreinigende precisiesproeikoppen.

De Gardena Multi-instelbare sproeier AquaContur automatic van Gardena Sprinkler-System is geschikt voor onregelmatig gevormde gazons. Door middel van de Gardena Multi-instelbare sproeier AquaContur automatic worden met behulp van 50 hoekpunten, die kunnen worden opgeslagen, gelijkmatig en nauwkeurig besproeid.


Gardena complete Sprinkler-System kopen
Het grote aantal systeemmodules van Gardena Sprinkler-System maakt een flexibele installatie mogelijk voor de meest verschillende gazons, klein of groot, rond of vierkant. In onze webshops zijn een aantal Gardena Sprinkler-System sets te koop, zoals o.a. de Gardena Complete set met verzonken zwenksproeier OS 140 en de Gardena Complete set met verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic. Heb je hulp nodig bij de aankoop van je Gardena Sprinkler-System? Neem contact met ons op!