Gardena Sprinkler-System

Gardena sprinkler-system koppelingen 25 mm

Gardena Sprinkler-System slangen

Gardena Sprinkler-System verzonken sproeiers

Gardena Sprinkler-System accessoires

Gardena Sprinkler-System sprinklersets

Gardena Sprinkler-System besproeiingscomputers

Gardena Sprinkler installatie

Gardena Sprinklers zijn de perfecte oplossing om eenvoudig en automatisch je hele tuin te besproeien.Door de verzonken sproeiers van het sprinklersysteem is water geven een gemakkelijke klus. Na het sproeien, zakken de sproeiers weer in de grond, waardoor de sproeiers weer beschermd zijn. Voor extra informatie over het installeren van Gardena sprinklers raden wij aan deze pdf te raadplegen 

Artikelen 1 tot 36 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel je eigen Gardena Sprinklersysteem samen

Heel gemakkelijk je eigen Gardena Sprinklersysteem samenstellen? Wij hebben een breed assortiment beschikbaar om je tuin eenvoudig te besproeien met je eigen Gardena sprinkler installatie! Om de sprinklers van Gardena te installeren moet je altijd gebruik maken van een  Aanvoerbuis. Deze buizen zijn gemakkelijk in te graven en hierop sluit je bijvoorbeeld een turbinesproeier of zwenksproeier op aan. Door de verschillende koppelingen is het gemakkelijk meerdere verzonken sproeiers aan te sluiten op de Gardena Pipeline. Zo kunnen zelfs de grootste tuinen worden voorzien van water in alle verre uithoeken van de tuin, met behulp van Sprinklers van Gardena.


Gardena verzonken Sprinkler sproeiers kiezen

De verzonken Gardena sprinklers zijn er voor de kleine en grote gazons. Bijvoorbeeld de verzonken sproeier T200/380, deze hebben een comfortabele sproeikopkeuze zonder monteren, de besproeiingssector is eenvoudig instelbaar zonder gereedschap en de Gardena verzonken Sprinkler sproeier T200/380 is vandalismebestendig door sectorgeheugen-functie.

 

De verzonken zwenksproeier OS 140 van het Gardena Sprinklersysteem kunnen worden ingezet voor het besproeien van rechthoekige en vierkante oppervlakken. De sproeiers van Gardena zijn flexibel instelbaar voor oppervlakken van 2 tot 140 m2. De verzonken zwenksproeier heeft een zeer gelijkmatige waterverdeling door 16 zelfreinigende precisiesproeikoppen.

 

De Gardeba Multi-instelbare sprinkler AquaContour automatic is geschikt voor onregelmatig gevormde gazons. Door middel van de AquaContour sproeier wordt met behulp van 50 hoekpunten, die kunnen worden opgeslagen, gelijkmatig en nauwkeurig besproeid.


Gardena complete Sprinklersysteem set kopen

Het grote aantal mogelijkheden van het Gardena Sprinklersysteem maakt een flexibele installatie mogelijk voor alle tuinen van groot tot klein, vierkant of rond. In onze webshops zijn een aantal Gardena Sprinkler Systeem sets te koop, zoals o.a. de Complete set met verzonken zwenksproeier OS 140 en de set met verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic. Heb je hulp nodig bij de aankoop van je Gardena Sprinklersysteem? Neem contact met ons op!