Gardena Tuinslangen

Gardena classic slang

Gardena Comfort FLEX slangen

Gardena Comfort HighFLEX slang

Gardena Premium slangen

Gardena Textielslangen

Gardena duizenddruppelslang

Gardena sproeislangen

Gardena slang per meter

Gardena slangen startsetPlatte slang

Gardena Tuinslang

Kies tussen Gardena tuinslangen in diverse soorten en maten.  Zie bijvoorbeed de Gardena Comfort FLEX tuinslang of de Gardena Classic tuinslang. We hebben ook verschillende Gardena Startsets tuinslangen in ons Gardena assortiment. Gardena biedt voor iedere tuin de juiste tuinslang.

Artikelen 1 tot 36 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoge kwaliteit tuinslangen van Gardena

Alle tuinslangen van Gardena zijn UV-bestendig. Dit zorgt ervoor dat de slangen weersbestendig zijn en in elke weersomstandigheid buiten kunnen liggen. Niemand heeft zin om de tuinslang na gebruik op te rollen. Hier heeft Gardena een oplossing voor, namelijk de wandslangenboxen. Met deze boxen heb je niet alleen de kwaliteit van de Gardena tuinslangen en wordt deze gecombineerd met uitermate hoog gemak.

Een andere oplossing hiervoor is de Spiraalslangset. Deze set heeft een lengte van 10 meter en zijn hierdoor perfect geschikt voor het besproeien van planten in kleine tuinen en balkons. Door de vorm wordt de tuinslang na gebruik automatisch opgerold.

De tuinslangen van Gardena zijn van uitermate hoge kwaliteit. Dit is ook te zien aan de garantie die er op de slangen zit. Zo krijg je bij de Gardena Classic Tuinslangen, maar liefst 12 jaar garantie. Het aantal jaar garantie verschilt per soort tuinslang. Dit loopt bij de hoogste kwaliteit slang de Gardena Premium SuperFLEX zelfs op tot 30 jaar.

Bij de keuze van het type Gardena Tuinslang is het belangrijk te weten welke mate van flexibiliteit en vormvastheid nodig is. De Gardena SuperFLEX zijn de tuinslangen die hierin het hoogst scoren. Deze knikken zelden tot nooit en zijn drukbestendig tot wel 35 bar. De Gardena HighFLEX is een andere slang die hierin sterk scoort en daardoor ook een echte aanrader.

Aansluiting van de tuinslang

Voor het aansluiten van de Gardena tuinslang op een waterkraan, zijn verschillende koppelingen nodig. Ten eerste heb je een Gardena kraanstuk nodig. Deze gebruik je om een slangstuk op de kraan aan te sluiten. Als je een kraan hebt met draad, is dit onderdeel niet nodig. Om de Gardena tuinslang aan te sluiten op het kraanstuk heb je een slangstuk nodig. Zowel het kraanstuk en het slangstuk kun je in verschillende maten kopen. De maat die je nodig hebt is afhankelijk van de diameter van je slang. Hiernaast raden wij ook altijd een Gardena waterstop aan. Deze wordt aan het einde van de slang geplaatst en zorgt ervoor dat wanneer je een aansluitapparaat ontkoppelt van de tuinslang de watertoevoer stopt. Dit systeem maakt het eenvoudig om te wisselen van broes of spuitpistool, zonder naar de kraan te hoeven lopen.