Gardena Zwenk- en sectorsproeier

Gardena slangenboxen

Gardena slangenwagens

Gardena slangenwagens

Gardena tuinslangen

Gardena koppelingen

Gardena spuitpistolen

Gardena zwenk- en sectorsproeiers

Gardena besproeiingscomputer

Gardena sprinklersystem

Gardena micro-drip-system

Gardena Sproeiers

Met een Gardena zwenksproeier, sectorsproeier of nevelsproeier gaat het besproeien van jouw tuin sneller en gemakkelijker dan ooit!  Wij bieden een groot assortiment Gardena tuinsproeiers aan, gemaakt voor elk soort gazon. Zo zijn er Gardena zwenksproeiers, zoals de Aquazoom 250/2, voor rechthoekige oppervlaktes en sectorsproeiers, zoals de Cirkelsproeier Mambo, voor cirkelvormige oppervlaktes. Voor extra gemak sluit je de Gardena tuinsproeier aan op een Besproeiingscomputer en besproei je je hele tuin automatisch

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Gardena Sectorsproeiers

De sectorsproeiers van Gardena zijn handmatig instelbaar, waardoor ze geschikt zijn om kleinere en grotere oppervlakte te besproeien. Wij bieden een geschikte oplossing voor elke tuin. Zo is de Mambo tuinsproeier in te stellen, zodat deze een sproei oppervlak heeft van tussen de 9m² en 310m². Bij de keuze van een Gardena zwenksproeier of sectorsproeier is het sproeioppervlak vanzelfsprekend van belang, maar ook moet er rekening gehouden worden met de manier van installatie. Zo worden bepaalde type sproeiers geleverd inclusief spike, waardoor deze makkelijk in de grond kunnen worden gezet, maar er zijn er ook die op de grond kunnen worden gezet en hierdoor eenvoudig te verplaatsen zijn.


Gardena Zwenksproeiers

De zwenksproeiers van Gardena zijn perfect om gelijkmatig vierkante en/of rechthoekige oppervlakten te besproeien. Deze sproeiers zijn zo gemaakt, dat deze zorgen dat er geen waterplassen ontstaan op je gazon. Er zijn drie modellen van dit tyoe Gardena tuinsproeier, dit zijn de Polo, Aquazoom en de ZoomMax. De Gardena zwenksproeier ZoomMax is het meest nauwkeurig in te stellen op gebied van sproeibreedte en reikwijdte en daardoor een echte aanrader.


Heb je nog vragen over een van de Gardena zwenksproeiers of sectorsproeiers? Neem dan contact op met een van onze Gardena experts.